måndag 26 oktober 2009

Upprörande strumpval



Urklippet nedan är från Falu Kuriren och jag har hämtat det från Henrik Öijer som skriver lite om mitt val av strumpor. Vilka han tycker är fula.

Jag å andra sidan tycker att strumporna är fina. Förra helgen; Vita med två fina gröna FCK ränder. Denna helgen; Pridefärgade strumpor. Vad tycker ni, är strumpor något att hetsa upp sig över? Och i så fall vad tycker ni om mina?

8 kommentarer:

  1. Tycker det är festligt att stilpolisdebatten tar en ny vändning! :)

    Håller på och reviderar min lista över vad som är läsvärt och givetvis ska "Strumpmannen" få en hänvisning även från mig, även om den inte genererar någon större mängd trafik.

    SvaraRadera
  2. Ja dom är ju inte jättefina. Men det är väl onödigt att hetsa upp sig över. Dock så har ju du fått uppmärksamhet för dem, vilket är bra :)

    SvaraRadera
  3. Oscar, du är kung! Äntligen någon som för det första har höga strumpor och för det andra har lite färg på sig. Kungligt!

    SvaraRadera
  4. Du-är-snyggast!

    Men inget nytt under solen:'
    http://ifarliganilssonsvrld.blogspot.com/2009/08/dagens_19.html

    SvaraRadera
  5. FCKstrumporna var helt klart snyggare. Helgröna med vit mudd i rätt FCKgrön vore väl schysst annars? Gillade inte de randiga, lite för barnsliga för att vara snygga.

    SvaraRadera
  6. Njaa. Tveksamt om jag gillade nån av dem särskilt mycket. Nästa gång du kollar strumpor, kika på www.onepair.se

    SvaraRadera
  7. Jag tycker dina strumpor är snyggare på dig än vilka högprofilscarbonhjul som helst på en cykel!
    Jag är beredd att haka på trenden, helt klart!

    SvaraRadera
  8. Kul att det överväger med positiva kommentarer. Då kanske jag inte är helt ute och cyklar ändå. Ni är välkomna att haka på trenden!

    Tack för alla kommentarer! Ni är underbara!

    SvaraRadera