måndag 5 oktober 2009

Ung man som gillar långa skogspromenader

Det som är bra med att vara arbetslös och inte träna så mycket är att jag har mer tid över för Maria. Idag tog vi en lång skogspromenad på 1 och en halv timme. Något vi inte brukar ha tid med, då vi föredrar att träna lite olika och olika hårt/snabbt. Men det är mysigt när vi kommer ut tillsammans.

Idag utforskade vi Galgberget lite. Jag hittade en stigavstickare och sedan var vi inne i ett helt litet nätverk av små mysiga stigar dunkelt gömda av alla träd. Där inne går det att göra en fin MTB-bana tänkte jag och precis då sa Maria att det skulle vara jättemysigt att springa där inne. Olika träningsintressen som sagt. Men att gå tillsammans där inne funkade bra.

Sedan gick vi hem genom Elsborg. Där de precis hade renoverat klart en park, som fått en ny lekpark. En av "attraktionerna" var en jätte stor häst som man bland annat kunde klättra in i och åka rutchkana ut ur. Maria ville testa men hästen och de andra attraktionerna var avspärrade tills den 7/10. Och den 10/10 skulle parken invigas.

Vad säger ni kära medcyklister, ska vi anmäla oss och köra några varv? Alla får ju bulle och saft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar