onsdag 25 maj 2011

Årets sportfoto?

På bilden ser ni Österrikaren Stefan Denifl, 23, som hamnade "under" sin egen servicebil i helgen under Tour of California. Och som ni ser så är det åter igen Leopard Trek som är utsatta. Det kunde gått fruktansvärt illa och på bilden ser det ut som att bilen kör över överkroppen. Men så var inte fallet. Denifl ligger framåtlutad på bilden och bilen skinnflådde bara hans högeraxel.

Så som tur var gick allt väldigt bra. För det hade varit ett hemskt bakslag för Leopard Trek, speciellt med tanke på det tragiska som hände Wouter Weylandt under Girot.

Vurpan som drabbade Stefan Denifl skedde när han backade ned från en utbrytning med Oscar Freire. Och någonstans karavankaoset så gick det fel. Skadorna blev ändå väldigt lindriga mot vad det kunnat bli. Stefan fick djupa skärsår och en söndersliten tröja och sa på sin Twitter: "Jag hade en stor ängel med mig. En kille sa: "I dag kan du fira din andra födelsedag".

Han hade enorm tur och fotografen som lyckades fånga det hela har verkligen landat ett spektakulärt foto. Vad tycker ni?

All info hämtat från: Cyclingnews.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar