torsdag 17 maj 2012

Ni missar väl inte?

Att jag finns på Instagram också? det är bara att följa mig under @oscarekstam enkelt å lätt. Då kan man få se lite bilder som inte dyker upp i bloggen (vissa dyker inte upp på facebook).

Några av de senaste bilderna på Instagram:







Idag har annars varit riktigt hektiskt med först en utflykt till Öland och Borgholm för att hämta en present till Jennys pappa som kom på besök idag med sin blivande fru och hennes pojkar. Väl i Borgholm fick Egon en boll som han gillade så hårt att han bet sönder den... Vi åt även en ordentligt överprisad hamburgare på Pappa Blå, vilka nog mest har öppet för att skinna dumma turister. Vi blev dock mätta och bra var väl det för det som väntade...

När vi åkte hemåt så bestämde sig Egon, helt utan förvarning, nämligen för att kräkas och inte var det lite som kom upp heller. Han brukar inte bli åksjuk och har bara spytt en gång tidigare och då gick vägen som en berg och dalbana. Men denna gång var det rak och fin flerfilig väg. Han ramlade in i tv-bordet igår så det sjöng om det och har varit lite grinig sedan dess. Så då ringde vi 1177 för att se om vi skulle åka in. Men det var en sådan telefonkö så att de fick ringa tillbaka. Vi var redan i Kalmar (där lasarettet är) då och Egon behövde nu nya fräscha kläder, så vi svängde in på Modehuset. Och när de inte ringt tillbaka efter det så beslutade vi att handla lite på City Gross medan vi väntade. Efter en och en halv timme ringde de tillbaka och vi blev inkallade till akuten. Allt var tack och lov bra med honom men de ville vara säkra, och vi också.

Så en "liten" dagsutflykt som började strax efter 10 och som vi trodde skulle vara klar runt 14. Blev en heldagsutflykt och vi var hemma vid 18. Men slutet gott och allting gott. Egon somnade som en stock Jennys pappa & Co hittade hit och vi fick alla varm och god Lasagne i magen som Jenny fixade fram medan jag nattade Egon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar