fredag 18 maj 2012

Min första Nyhet på monsteras.se!

Foto: Calus Kempe. På bilden från vänster stående på knä: Stefan Johansson Outside, Roland Åkesson Kommunalråd, Åke Gustavsson Ordförande Fritidsnämnd. Stående bakre rad: Oscar Ekstam Föreningskonsulent, Per Karlsson NCC, Kenneth Stenfeldt Mönsterås GoIF, Thomas Bergstedt Filseryds IF, Inge Svensson Blomstermåla IK och Conny Nilsson Timmernabbens IF

Nu har jag publicerat min första nyhet på Mönsterås Kommuns hemsida; http://www.monsteras.se/Nyheter/Foersta-spadtaget-foer-Moensteraas-konstgraesplan

Vanligtvis publicerar jag lite mer"anonymt" under min egen del av hemsidan: http://www.monsteras.se/Fritid. Men nyheten ovan är alltså publicerad på förstasidan och det enda som jag inte bistått med är den fina bilden (då jag själv är med där så vackert). Alltid lite nervöst att göra något första gången, men det blev ganska bra tycker jag. Eller saknar ni något i konstgrästexten?

2 kommentarer:

  1. Som fd S-politiker så hade det varit på sin plats om de varit representerade också tycker jag. Särskilt som det är tack vare dem som hela projektet blir verklighet, deras motion mm.
    Men känner jag Åkesson och nämndorföranden rätt så höll de förmodligen hela invigningen hemlig för S, så man som vanligt kan ta kredit för någon annans jobb. Så har det funkat tidigare och antar att det är lika fortfarande, eller var någon S politiker kallad att delta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är jag bara tjänsteman och hade inget med inbjudan att göra. Men spadtaget var ingen hemlighet inte heller startmötet för byggnationen.

      Varför det inte fanns någon S-politiker på plats vet jag dock ej, det får du undersöka med dem.

      Radera