måndag 23 juli 2012

Fullt med folk i skogen!

Idag är det fart på uppdateringarna. Och så har det även varit på min käft, den har glappat rätt ordentligt idag. Har även lyckats bli hes av allt pratande. Kanske är det något skit på gång i kroppen eller så har jag bara blivit kall om halsen i all blåst inne i skogen. Det kan äve vara så att alla tävlingar igår och idag har varit så extremt spännande och mynnat ut i att jag har skrikigt lite för mycket. Jag väljer att tro på det senare.

Adam och jag har haft en späckad dag minst sagt med pojkar och flickor 10-12, 13-14 och 15-16. Samt även Damer 30 och 40 plus herrar 30, 40 och 50. Rafflande racing från 09:00 till 17:30 plus prisutdelningar till 18:30. Huva vad underbart!
Och så all publik i skogen på kullarna vid Slottsskogsvallen! Vad underbara ni är och det är svårt att se hur många ni faktiskt är där inne. Ni hörs dock bra och det är fantastiskt härligt att höra era hejarop.

Kan även nämna det att min kära kollega testade på det där med skogscykling. Men jag tror nog att han skall hålla sig till skidor ett tag till, i alla fall tills han lärt sig växla... Det går alltid att skylla på materialet i och för sig men jag vet inte om det funkar i detta fall.

Hur som nu är jag slut i ben och hals så det blir högläge för benen och vila för hals.

Två bildbevis från dagen:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar