tisdag 3 juli 2012

Morgon stund har guld i mun, del 2

Igår var det träning för min del med start runt kl6. Idag klev jag upp igen vid 6, men det var inte min cykelträning nu. Det var Egon som tjöt att förtjusning till att cykla på morgonen. Än är han dock lite för kort för Early Ridern. Vilken vi förövrigt köpt av storbloggaren Öijer. Det är ingen mindre än Filip Öijer som har kört in pushbiken. Hedrande!

Men att vara kort i rocken är inget som hindrar Egon. Har kämpar och kämpar för att lyfta upp cykeln. Och när han väl lyckas och jag håller i den så kastar han sig nästan upp på sadeln. Sedan håller jag cykeln stabil medan Egon går sig framåt, och älskar det. Det är så underbart att se glädjen i att upptäcka något nytt. Och att åka ned för avsatsen (på ca 2-3dm) till uteplatsen är lika med mycket fnitter och förtjusning.

Nu hoppas jag att han växer till sig snabbt och når ned ordentligt så han kan upptäcka cykelvärlden "helt själv".

Som ni ser på bilden så kan han knappt stå still för ett foto:

2 kommentarer:

  1. Åh stora killen!! Vi har också ögonen på en sån där ride men det dröjjer nog lite, kanske till nästa sommar :) Såg att ni börjat kolla på hus också! I mönsterås, kalmar??

    Kramar från la familia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir nog inte förrän nästa sommmar som Egon kan köra själv på cykeln heller. Men han älskar att bli puttad på den nu, så hopp finns att hinnan innan vintern =)

      Ja det är faktiskt nästan billigare att ha hus här nere än att hyra. Beroende på storlek och kvalitet såklart. Men det är Mönsterås vi tittar i, Kalmar är på tok för dyrt. Och då måste jag dessutom pendla en timme totalt varje dag.

      Kramar tillbaka från hela familjen.

      Radera