söndag 16 december 2012

Ta utmaningen och kör Velodrom-SM. Det sänds i SVT!Det är rätt mäktigt att "vår" (ja jag känner mig fortfarande delaktig) lilla Velodrom i Falun ska stå som värd för ett SM som sänds i SVT. För så här är det:

Den sista helgen i januari, lördagen den 26 och söndagen den 27 januari, kommer Veldrom CK i Falun att arrangera Svenska Mästerskapen i tre discipliner: Tidslopp, Poänglopp, Förföljelse och Eliminering. Herr- och Damelit utgör mästerskapsklasserna. Tävlingarna arrangeras i samband med SVT´s SM-vecka för vintersporter och därigenom kommer loppet att sändas på TV. Det är alltså första gången det arrangeras cykeltävlingar som en del av Sveriges Televisions SM-vecka för vintersporter.

Så ta nu tag i kragen och anmäl er till ett cykel-SM som är historiskt, det är inte bara det första i modern tid (första någonsin inomhus) utan också som sagt det första som TV-sänds på vintern. Dubbelt historiskt alltså!
Är ni för unga eller för gamla så kan ni ändå vara med, då det går att anmäla sig i klasserna Master/Sport, Damjuniorer, Herrjuniorer och ungdomar. Känner ni ändå inte att ni hittar hem i dessa klasser så vet jag att all hjälp är välkommen, både som publik och funktionär. Läs mer på Velodromens hemsida!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar