måndag 6 maj 2013

Långloppscupen/Mitsubishi MTB Challenge uppgraderar!


Inte bara med en ny hemsida (langloppscupen.se) med en fantastisk fin layout utan de har även satsat på en facebooksida som går under namnet Sweden Mountainbike. 

"Sweden Mountainbike bedriver både egen verksamhet och samarbetar i olika uppdrag och projekt med målsättningen att utveckla svensk mountainbikesport på alla nivåer och på olika sätt". Ni kan läsa mer om Sweden Mountanbike på langloppscupen.se och även ställa frågor på facebooksidan. Bra va?
Så gå in och gilla facebooksidan så missar ni inte alla uppdateringar och nyheter!

För er som vill veta lite mer om det stundande Billingeracet så jag har precis gjort klart en artikel på just langloppscupen.se om nyss nämnda tävling. Jag kommer även vara på plats i Skövde på fredag och leka "lill-Lasse" då han är ute och cyklar i Italien just nu (jag är inte alls avis). På lördagen så kommer jag att vara speaker på loppet. Det är så otroligt kul att vara med i Långloppscupen igen, fast på ett helt annat sätt än det som syns i långloppscupens banner. Ja den som syns överst i bilden ovan, och om ni inte ser det så är det jag som är mitt i bild med röd hjälm och Falu CK kläder. Bilden är från 2007års Lida Loop då jag kom tvåa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar