måndag 1 november 2010

Tänk vad tiden är olika


Sitter hemma nu och väntar på att ett telefonmöte med CX-guppen som ligger bakom CX-cupen ska börja. Innan dess har jag hunnit med middag, underställstvätt, mailfrågor, allmänt slappande och bakande av bröd samt att diska. Något som brukar vara en jäkla utmaning med mina jobbtider. Denna veckan jobbar jag däremot fast från 7 till 16+ på Velodromen med ett ungdomsläger för 40 st glada cyklister. Helt underbara tider att jobba på tycker jag. Även att det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag åker hem. Idag var det tydligen massor med sol ute, inget jag märkte av inne i den härliga Velodromen. Och inget jag bryr mig om heller. Det är bara så skönt att ha fasta DAGtider en hel vecka. Om det ändå kunde vara så här varje vecka.

Om det inte var för att jag tränar så mycket på banan under lägret så skulle jag ge mig ut och crossa lite medan det fortfarande går. Idag räknade jag ut att jag körde 80 varv i högdistanstempo (ca 30 km/h) plus ex antal i lägre tempo. Samt ett fullt ut 500m lopp och ett blodsmakande 1000m lopp. Mycket mummsigt. I morgon är jag dock Biff-ledare inne på gymet och kommer flexa mina otroligt stora biceps...

I helgen vankas åter igen en helg fullt upp med speaker uppdrag i CX-cupen. Borås och Göteborg lockar alla er crossfantaster till deras underbara banor. Kanske får jag beskåda en äkta lerfest?

2 kommentarer:

  1. väntar på möte? Mötet var 20.30 och du kom aldrig in. Tror du får ett mejl av Jahn om det däremot

    SvaraRadera
  2. Kom aldrig in heller :(
    Måste fått fel kod eller nåt.

    SvaraRadera