fredag 12 juli 2013

Kalmarsundscykling, gå med och sprid ordet!

Ni kanske kommer ihåg mitt förra inlägg om att samordna cyklingen lite mer och bättre här nere vid den fina småländska kusten i Kalmar län?

Jag har nu startat en grupp på facebook som heter Kalmarsundscykling det är meningen att vara en "Mötesplats där vi kan bestämma tid och plats för mer eller mindre spontana cykelturer längs Kalmarsund. MTB Landsväg Cyclocross Allmountain "Happyrides" osv."
Turerna kan alltså vara allt från fasta träningar till mer spontana infall som jag exempelvis har nu; 
I morgon vill jag ut och cykla MTB en längre stund. Drar från Mönsterås vid 10 för att vara i Blomstermåla, Långehäll runt 10:30 för en längre stunds cykling. Häng på från starten eller anslut lite senare. Lägg en kommentar här på sidan (facebooksidan Kalmarsundscykling) när och var ni vill/kan ansluta så kör vi en stund. Har inget krav på tempo utan kör tills jag stupar. Jag håller på till cirka 14-15 då min lediga dag är slut.

Hoppas att ni är flera som tycker att denna sida fyller ett behov. Sidan är öppen för alla att vara med i och turerna behöver inte vara längs sundet utan kan gärna gå in en bit i landet. Kanske Vimmerby? kanske Högsby? gärna Öland?

Gillar ni idén, gå med i gruppen och sprid den till era nära och bekanta som cyklar. Ju fler vi är desto fler olika turer, på olika cyklar och olika ställen blir det.

Nu kör vi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar