onsdag 4 mars 2009

Steeek
Nu vänder vädret här nere, kvällarna blir bara varmare och varmare. Men framförallt så är solen synlig mer och mer om dagarna. Idag var jag ute i 5 timmar med strålande sol som sällskap.

Eller ja i början av passet så åkte jag med Alexandra Engen, Kajsa Snihs, Alexander Blomqvist och Emil Lindgren. De skulle köra 10minuters intervaller i en backe, men mina ben tiggde efter malande distans. Så jag fortsatte upp mot bergen istället. Men ganska snabbt så vände jag om då molnen tornade upp över bergen.

Jag vände ned mot steket istället med andra ord. Så det blev nästan en komplett stekrunda. Och jag mötte många andra cyklister som passade på att steka längs strandvägen. Qvicksilvert låg runt 22-23 grader, men den ganska kraftiga vinden gjorde att jag inte riktigt kännde hur mycket det verkligen stekte.

När jag rullade in i Limasol så mötte jag ett annat stekande gäng; Larnacasvenskarna. Så jag tvärnitade och slängde mig med dem hemåt. Wetterhall och Nilsson var ganska röda och vi andra skrattade lite åt dem. Men nu efter turen så är det jag som är en kräfta... Men men, som Nilsson säger; Jäklar vad brun jag kommer bli.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar