lördag 23 maj 2009

Uppladdning sammanfattning 1 dag innan

Då fortsätter följetången om min uppladdning som alla älskar att läsa om.

Långfrukost är det enda rätta för att tillgodose alla näringsämnen. Dessutom så hinner jag läsa ut Falu Kuriren också. Dagen till ära var både Christoffer Stevenson och Johan Landström omnämnda. Homeboys från VUC.

Mekning är alltid uppladdning. Idag blev Mavic baknavet servat... igen. Men nu rullar det bra i alla fall.

Stödstrumpor. Den "okända" föraren visar den senaste modellen Navy Blue. Stödstrumpor har vuxit och vuxit bland uthållighetsidrottare och företaget Skins gör även designade versioner samt även för hela benen, ärmar, överkropp osv. Kort och gott ger strumporna och Skins ökad blodcirkulation och minskar svullnad till följd av resa och/eller när man står upprätt längre perioder. Det finns till och med vissa cyklister och löpare som tävlar med speciella strumpor.
www.stodstrumpor.se alla cyklisters favoritsida.

Matlådan/Gotteburken. Cyklistens bästa vän vid resa. Min låda för dagen bestod av Grillspett, Sallad och Pasta. Fördelen med lådan/burken är att man får större kontroll över mattid och näringsintag.

Väckningspass. Dagen innan kör jag med flera ett väckningspass på 1-2timmar med ett antal korta hårda max-spurter. Oftast görs detta som idag; på tävlingsbanan så man slår två flugor i en smäll.

Finns det möjlighet att sitta; Sitt. Finns det möjlighet att ligga ned; Ligg. Finns det möjlighet att åka hiss; Hissa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar