fredag 8 april 2011

Tack som fan, Det är Fredag!

Har nog aldrig känts så skönt på en fredag på bra länge. Jag är nämligen helt ledig från jobb i morgon och det var ett bra tag sedan sist. Sedan har nästan all snö smält. Jag har en ny velodrom cykel: Canyon V-Drome. Och ungdomsträningen var underbar, nästan alla gjorde personligt rekord på flygande varvet. Det är så underbart att vara tränare och vara med om andras framsteg. Jag trivs så bra på Velodromen och på Sportlife.

Teaser nr. 2

Sedan fick jag även idag inviga min nya systemkamera på riktigt. Det var mitt andra paket som jag fick i onsdags. Jag beslutade mig äntligen för vad jag ville och skulle ha. Valet blev slutligen en Nikon D3100 med två objektiv; 18-55mm och 55-300mm. Huset har bra ISO egenskaper för att vara så billigt och så går det ju även att filma HD. Vilket är en bonus.

För att avsluta denna fredagen på topp så kom jag hem till min och Jennys fredagstradition; baka pizza. Och just idag så ramlade jag över en bunt med nysläppta rocklåtar på Spotify. Först tänkte jag lägga upp videon till 16 Dollars med Volbeat, men så ramlade jag över nya Sahara Hotnights låten Oh´s och så fortsatte det. Så det bästa är väl att ni prenumererar på min Rökk-lista på Spotify, klicka HÄR för att komma till den och lyssna på de nya låtarna jag lagt till:

De markerade låtarna är speciellt bra tycker jag.

Senare ikväll blir det film och lite popcorn, känner jag mig riktigt busig blir det Kaptenen och Cola också. Fast inte för mycket bara så jag kan somna gott. För i morgon tänkte jag raska mitt nya monster runt Velodromen i timmarna tre. Syns vi där mellan 9 och 12?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar