tisdag 4 augusti 2009

I Väntans tider

Sitter här nu och väntar på att min video ska laddas upp på vimeo. För som vanligt när jag har laddat upp videon och allt är klart. Ja då ser jag ett litet fel och som den perfektionist jag är så måste jag göra om och göra rätt.

Därför kan ni som tittade in tidigare bli lite förvånade över att videon försvann. Men nu vet ni.

Jag var ute och tränade igår och passade på att spänna på kameran på några olika ställen på ramen för att se om det blev bra. Och det blev det. Så jag gjorde en liten film om det. En tub-film. För jag körde på mina nya fina tubhjul. De går som en dröm.

Igår blev det ungefär två timmar med lite naturliga intervaller mellan filmningen på Lugnet. Idag var jag ute och gled med Jeppe och Davva. De stekte på räcer och jag på min MTB. Men jag hade tuberna på så det gjorde inte så mycket.
Dock börjar jag nog bli lite lat för jag låg ganska mycket i deras drag. Inte för att de genererar så mycket, men ändå.

Något som jag märkt blev lite störande med de nya hjulen är de flytande skrivbormsdiskarna från Hope. De låter lite väl mycket. Men de är lätta och fina så än så länge är det en petitess.

Nä nu orkar jag inte vänta länge. Ska ju öppna i morgon. Just det! Polisärendet på campingen fick bra resultat, det stora gänget med stökiga gäster lämnade campingen lugnt och fint.

Hörs och syns i morgon!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar