lördag 15 augusti 2009

Laddning

Snyggaste cykeln i Sälen.

Jag körde de tre sista kilometrarna mot målet idag och sedan hämtade jag ut nummerlappen i hopp om att kunna köra de 3 första milen istället. Men när jag och min stora stab av servicepersonal närmade oss Sälen så började regnet komma. Och det fortsatte komma i större och större grad.

När vi kom fram till Tandådalen så öste det ned och jag var inte så sugen på att åka ut. Men Maria och Robban tycke annorlunda och begav sig mot väggen för att gå upp för den. Jag stannade hemma och beslutade mig för att vänta ut regnet. Regnet väntade aldrig. Så jag tvingade mig ut för att testa dämparinställningarna. Min låsning har ännu inte kommit...

Det blev en halvtimme i konstant regn på cykeln, under min tur mötte jag några skidåkare som är på läger här. Och så såg jag en hel del cyklister passera i sina bilar. Alla kollade längre på mig än vad jag gjorde på dem... Är det konstigt att cykla i regn?

Nu har vi ätit oss mätta på superb korv stroganoff kryddad kantareller och basilika, som Maria så läckert lagade ihop. Till efterrätt hade Robban fixat en mustig kladdkaka med blåbär i. Oj oj oj vilken Turbo jag har nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar