torsdag 6 augusti 2009

Snyggare än snyggast

Jepp det är jag.

Igår var jag dock helt död efter jobbet. Men tvingade mig ut för att se om jag skulle få någon energi... Vilket var ganska dumt. Det fanns inget att hämta. Reslutatet blev en timme med 98 i medelpuls.

På kvällen passade jag på att gå ut och äta med Faluns Cykelelit både när det kommer till att sälja/serva cyklar och att cykla. Banken var målet och Erika och Seb från Cykel & Fjäll var där. Festfixaren Landström var givetvis på plats. Lika så Jeppe och Davva. Och så jag då. Tyvärr fick jag inte med Maria då hon låg hemma med migrän, vilket var synd då vi alla saknade hennes sällskap.

I dag skulle jag börja jobba 14.30 så jag passade på att ge mig ut och träna innan dess. Fast först slängde jag i mig två koppar kaffe för att kvickna till. Och jag tror faktiskt att det är det som är hemligheten till att åka snabbt. I alla fall för mig. För efter kaffet när jag gav mig ut så fanns all energi som saknades igår. Så det blev 2st 1minutersintervaller och en lång 8minuters intervall uppför på delar av gamla Långa Lugnet banan.

Sedan åkte jag lugnt och fint ut till Slättabetongen för att göra sällskap med Mattias ut till hans familjs sommarhus i Krusbo (nära Skog). Det var tänkt att det skulle bli ytterligare två 8minutersintervaller där, i Nilssons egna 8minutersbacke. Men först propsade Herr Nilsson på fika. Och det var jag inte sen att tacka nej till. Vi hade en fin härlig fika där som Mari Nilsson ordnat, ja Ulf fixade kaffet också, det är viktigt att påpeka.

Fikan vid vattnet (eller havet?) blev lite väl lång och tiden rann iväg så jag hade inte tid att köra i 8minutersbacken. Men för att sympatisera med Nilsson brände jag av en enda lång intervall hem, mestadels i motlut. Och jag lyckades faktiskt ligga på grymt bra nedför också. Det tog mig 15minuter och 25sekunder att åka från Grälvikenskylten till Tallenspurten aka. Faluspurten på Gamla berget. Avståndet där mellan har jag ingen aning om då magneten sitter på mitt andra hjulpar. Men jag hade i alla fall ett snitt på 175slag i minuten på min 25år unga pump. Och jag var totalt ute i 3timmar i strålade härlig sommarsol.

Kaffe är lösningen för mig alltså. Rätt gött att veta det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar