torsdag 13 maj 2010

Träningslös uppladdning

Sitter här inne i värmen och ute öser regnet ned på de nyutslagna gröna skotten, våren kommer verkligen att explodera efter detta. Samtidigt som jag gillar den känslan kan jag inte komma ifrån att jag har lite lätt ångest över att jag inte tränat något på två dagar. Och när jag tränade i tisdags drogs jag med cementben och allmänt dålig energi. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte haft den minsta lust eller energi till att träna sedan dess.

Träning och att ta i är inget jag ser fram emot alls just nu. Och i morgon ska jag åka ned till Småland och Blomstermåla för att på lördag gå på högstadieåterträff. Det är något jag ser fram mot däremot. Det var 10 år sedan jag gick ut där och jag har knappt varit hemma sedan dess, än mindre har jag träffat mina gamla klasskompisar. Men nu ska jag få träffa dem igen och det är riktigt kul för vi var en så grym klass med en jättesammanhållning. Jag minns tillbaka på vår klassresa till Spanien som vi gjorde i 9an. Det var tider det. Airgun-krig varenda dag, Sol och bad på dagarna och röj på kvällarna. Underbart.

Förhoppningsvis ger återträffen mig extra energi till Billingen på söndag, eller så kommer det av sig själv som det brukar. Jag blir nämligen så här loj och låg några gånger under varje tävlingssäsong. Och varje gång får jag ångest för att jag inte tränat så mycket, som om en halvträningslös vecka utan sjukdom skulle ge negativ inverkan på formen... Jag vet det är en dum tanke. Nästan lika dum som sista-minuten-träning. Vilket det säkert blir i morgon eller på lördag om jag känner mig själv rätt.

Nå hur ser er helg ut och hur går det med träningen till Billingen för er som ska köra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar