söndag 24 mars 2013

Tömde garaget från alla cyklar

... Och körde in dem i deras nya uppvärmda rum i vår suturrängdel av huset; källaren som nu har blivit cykelrum/verkstad. Och förhoppningen är att det även kommer att bli ett träningsrum. En trainer eller allra helst en Monark plus en crosstrainer, en mjuk matta och "yogamatta" samt lite stänger och hantlar är en långsiktig plan eller önskan. Kan bli hur bra som helst. "TC"-fläkten är redan på plats som ni kan se på sista bilden, en gåva från de gamla ägarna. Har glömt vad de använde den till, kan inte varit viktigare än som en träningsfläkt.
Och det gula monstret till höger i sista bilen ska också bort. 800l olja ligger kvar på botten och skvalpar trots att tanken är bortkopplad och fjärrvärmen tillkopplad. Bara att sätta "sågen" i den och börja kapa...

I mitten av kommande vecka ska tapetseringen vara klar och i påskhelgen flyttas allt in i huset och vi börjar bo där. Igår och idag har alla förråd, garaget, och allt som inte behövs i vardagen tömts och flyttats till huset. Ska bli skönt att ha allt på samma ställe.

Flykten från garaget:



1 kommentar: