torsdag 15 oktober 2009

Crosstur

Dagens träning var planerad att bli 3-4 timmar i ett lugnt och behagligt tempo för att vänja benen vid tramprörelse igen. Det var ju ett tag sedan sist. Passet gick via Gamla Fruns väg då jag tänkt möta eller komma ikapp Henrik för att se hur han hade det på sitt Maraton. Jag mötte honom precis efter att han hade vänt, och han såg lite plågad ut. Men det gick ganska smidigt ändå.

Det hade gått ganska tungt fram till min vändning, det var tungrullat helt enkelt. Det var dessutom riktigt kallt och jag frös ordentligt om fötterna. Så jag körde inte längre utan vände om och åkte hem. Det enda som var bra med passet var det vackra landskapet som jag cyklade genom.

När jag kom hem bytte jag till mina tubhjul för att se om det var hjulen som var skillnaden. Och visst var det stor skillnad, men inte så pass. Så 2 och en halv timme fick räcka.

Senare på eftermiddagen körde jag en rulltur med Mattias Nilsson också. Vi åkte upp till Lugnet och snurrade lite. Väl där uppe så stötte vi på Peter Almlöf som också nötte lite på banan. Det var ett roligt och avslappnat pass och vi snackade lite skit. I en timme lite dryg var vi ute. Dubbelt cross idag alltså. Crossigt värre.

Här är lite crossbilder:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar