onsdag 14 oktober 2009

Onsdagar...

Är det försäljardagar?

Blev väckt hastigt och lustigt klockan 09.17 av en tvättmedelsförsäljare. En riktigt bra sådan. Jag sade konsekvent Nej hela tiden. Men då jag köpt tidigare av honom genom firman så gav han sig inte så lätt. Tillslut fick jag honom att lägga på, fast innan det så sa han att han skulle ringa tillbaka i kväll då jag pratat med "Frugan". Han var en Go å gla Göteborgare.

När jag sedan gick på min morgonpromenad och vek in på Hemköp för att köpa frukost så hoppade en Tele 2 försäljare på mig. - Godmorgon, Ringer du med Telia eller Telenor? frågade den lite irriterande tjejen. - Godmorgon på dig du, Nej jag ringer med er så hej då! Svarade jag.

Nyss ringde en till försäljare.
- Oscar Ekstam.
- Hej! har jag kommit till firma Oscar Ekstam?
- Nej, den är nedlagd.
- Okejhejdå! Klick!
- ....

Jag har i alla fall lärt mig hur man tar dem vid det här laget. Och nej min firma är inte nedlagd. Den bara vilar lite.

5 kommentarer:

  1. Den där tvättmedelsförsäljaren. Är det MPC- Kvalité det eller? Lurade på mig 44 liter tvättmeddel en gång. gick på ca 2500:-

    SvaraRadera
  2. Ja det är nog samma, köpte iaf för samma pris och det har räckt i 3år. Och det jag köpte var ganska bra kvalité, men nu var priset högre, för högt.
    Då är d inte lätt att vara försäljare, även om man är riktigt bra. Han började först med en tunna kulör men innan vi lade på var han uppe i sköljmedel, diskmedel, diskborstar, diskmaskinmedel och lite till. Han är bra

    SvaraRadera
  3. Ja det är säkert samma jävel. Sista han ringde och försökte pracka på mig mer så sa jag att jag hade kvar sedan förra gången. då sa han- Fan Marcus, tvättar du dig inte?

    SvaraRadera