lördag 14 november 2009

Pratglad

Nu ligger jag här på hotellet och har tagit igen mig lite efter dagens drabbningar vid Ymergården. Det var alltså idag Svenska mästerskapen i cyclocross avgjordes och jag stod brevid och pratade mig hes. Jag var speaker idag och började dagen vid halv 10 och höll på att prata nonstop till halv 3 ungefär. Sedan var tävlingen och alla cermonier över.

Likt i fjol var det lika roligt idag om inte roligare då jag hade mer rutin nu. Min ljuva stämma verkade uppskattas av de bredvid och på banan. Vilket gör det än mer roligt och jag är redan peppad för att prata mig mer hes i morgon. Då går finalen i CX-cupen i Alingsås och jag är speaker också där.

Damernas lopp var som tidigare under säsongen en defilering in mot mål av Kajsa Snihs. I Herrklassen däremot var det mer spänning dock. Den tuffa banan spred fältet bra och länge låg Magnus Darvell i täten och höll kontroll. Men han klappade igenom drastiskt på andra halvan av loppet. Enligt vad jag hört så mådde han illa [Edit] Han kastade upp 5 gånger innan Jens kom ikapp. Westergren som länge skuggade i bakgrunden kunde då gå förbi och säkra sitt andra raka SM-guld i cyclocross.

Så nu ska vi ut och fira med Westergrens. Jag och motionären Öijer. Och som det känns nu blir det en tidig kväll.

2 kommentarer:

  1. Snacka om munläder - det bästa jag hört! Ser verkligen fram emot att få lyssna till din ljuva (??) stämma utan att behöva fokusera på annat i morgon.
    Stort tack för dagens snack!
    /anki

    SvaraRadera
  2. Tackar! Alltid lika härligt att prestera väl.

    Ni skall också ta på er äran för ett mycket bra arrangemang. Superbt jobbat!

    SvaraRadera