fredag 30 april 2010

Äntligen fredag!

Det blev en lite mer än en halvdag för mig på jobbet idag. För det är inte så många som svarar i telefonen nu efter lunch. Så jag har gjort klart alla mail och småpyssel i kassorna som låg och väntade. Lagom till att jag nu ska sluta så har jag fått magknip, huvudvärk och tandvärk. Jag som inte känt något alls från operationen på hela dagen. Är det inte typiskt?

Ja jag vet det blir så när man slappnar av och inser att man snart är ledig, det är ju så de flesta sjukdomar kommer också.

Så nu ska jag ta mig hemåt och vila lite, sedan åker jag ut och snurrar lite på min MTB för att känna av kroppen. Jag struntar i Kålmårdsbiken, det är lite för stor påfrestning för min nyopererade mun. Så i morgon och på söndag väntar distans om det är fint väder. Klockan 09:00 i morgon samlar jag mig på posten för lite landsvägsdistans och på söndag klockan 10:00 så väntar jag på posten för lite MTB-distans. Vill ni följa med är det bara att dyka upp på de givna tiderna med (för er) rätt cykel. Vi syns väl?

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar