torsdag 4 februari 2010

En konstig dag

Vaknade med en slagborr och en bilmaskin som spelade en ljuv rivningssymfoni i trapphuset. Alltid lika härligt. En bra start på morgonen tänker ni, ja faktiskt fick jag en bra start på morgonen. Men det var inte för symfonin i trapphuset utan för molnen jag vaknade på. Jag var pigg och symfonin fick hålla på bäst den ville.

Jag tog mig tid för frukosten och sedan diskade jag med nöje. Sedan begav jag mig till min lägenhet och plockade i ordning lite där. Jag fick även ett halv bra telefonsamtal avverkat, nästa del av samtalet hoppas jag få gjort i morgon. Efter detta samtal ordnade jag en matlåda då jag skulle jobba mellan 11.00-19.00. Och så laddade jag upp med yoghurt och müsli som något mellan frukost/lunch.

Vid 11 mötte jag, Robban och Adam vid Lugnet och började förbereda för jobbet i Tällberg. Eller ja, de förberedde. Jag pratade i telefon igen, Jonas Gunnarsson på Kalas uppehöll mig då. Alltid lika roligt och vi har lite nytt på gång, det kommer bli spännande att se resultatet under denna säsongen. Efter jag pratat klart och killarna packat klart så plockade jag ut ett par nya jobb-byxor som osade Cross-inspiration. Ett par Pro Job byxor som Sofie så bra kopplade till Team Sunweb Pro Job.

När vi dök upp i Tällberg hittade vi en buss som lyckats med ett fint konststycke:

Fastnat på tvären med fören och baken mitt i två snödrivor.

Det bästa var att bussen blockerade huvudvägen genom Tällberg så det blev lite fördröjning på schemat för oss. Fast i Tällberg är byborna välutrustade och det dröjde inte länge förrän en traktor var där och drog loss bussen. Resten av jobbpasset gick utomhus i snöfall och minusgrader. Lunchen minns jag inte när vi åt, men det var sent. Vilket satte sina spår i kroppen.

Så den gyllene pigga trion som åkte från Lugnet efter 11 var inte lika pigg på vägen hem kan jag lova. Robban passade också på att leka rallykalle i Lugnetrondellen. Det gick bra fort in i den och jag trodde att vi skulle hamna mitt i den som en fin rondellhund. Även när vi hade lämnat rondellen hela och rena. Hur Robban lyckades vet jag inte, men han lyckades på något sätt.

Som avslutning på kvällen har jag ätit Korv stroganoff med pommes... Ja det var något nytt, men det funkade faktiskt rätt bra. Och så fick jag mig ett gott skratt också;

En Apple! Jag påverkar visst min omgivning lite. Datorn är Jennys och jag skrattar fortfarande.

2 kommentarer:

  1. Världen är bra liten! Som en vilsen göteborgare fastnade jag bakom samma buss efter ett säljmöte i Leksand i tordags då vi skulle till hotellet i Tellberg...

    SvaraRadera
  2. Haha! Underbart bra chaufför på den bussen alltså

    SvaraRadera