tisdag 19 maj 2009

Förlåt



För att jag inte har skrivit sedan jag var lyrisk i lördags. Men jag var väl som i en chock eller något. Peder Carlsson, trummisen i Backyard Babies, gav ju trots allt ett par signerade trummpinnar till mig. Då jag befann mig mitt i publikhavet. Han såg min uppskattning och jag antar att han även hörde det. Pinnarna och handduken skall ramas in och hängas upp på väggen.

Igår och idag har jag varit upptagen med att förbereda Britsbragden Cykling som gick idag. Mycket jobb då det är nästan 600 elever och ett 30-tal lärare som skall engageras. Men jag fixade biffen. Dessutom fick jag köra hyrbil för att kunna fixa allt. Fast den Volvo V50 jag körde var allt annat än bekväm. Träsmak i röven fick jag och väghållningen var billigt stum och stötig. Inte konstigt att Volvo blöder.

Nu sitter jag och summerar den senaste månadens träning, det ser inte ljust ut (i snitt 9timmar/vecka). Fast trots min bristande mängdträning så har jag på något lustigt sätt gått ned i vikt en hel del. Frågan är bara om formen har gått åt rätt håll också. Det får jag reda på i helgen då det är Billingeracet. Som uppvärmning kör jag XC-SM banan i morgon. Väl uppe på Lugnet bestämmer jag mig om det bara blir intervaller eller om jag drygar ut med lite distans också. Kan bli spännande.

Det var fint cykelväder idag, men jag fick som "vanligt" ingen träning.

Sötintaget är det dock inget fel på. Stället där man äter godast burgare har till och med spionerat på oss kaffeglassande cyklister. Fast de har optimerat det. Milkshake med kaffe. Det blir inte bättre.

Cyclecomponents retas lite med mig. Nu fattas bara hjulen. Hoppet finns i alla fall...

2 kommentarer:

  1. du som gillar att rita kartor, -kan du inte lägga ut smbanan till allmänhetens beskådan? eller ska vi åka den tillsammans en dag då solen skiner?/stef

    SvaraRadera
  2. jag kan rita och solskenscykla =D

    SvaraRadera