måndag 22 februari 2010

Att trivas på jobbet

...Är inte svårt när man har två så grymma jobb som jag har. I helgen och veckan innan har jag jobbat med cykel, ett som var ett av mina mål när gick i skolan. Att det skulle vara på en velodrom i Falun hade jag inte kunnat drömma om. Men nu är det alltså så. Jag gör det jag älskar och får betalt för det. Hur häftigt är inte det?

Och på mitt andra jobb på Lugnets Äventyr får jag betalt för att leka, vara glad och prata inför stora folkmassor. Något som jag också tycker väldigt mycket om. Så även att allt bara är timjobb och lite osäkert på det sättet så trivs jag oerhört bra med mina "extrajobb".

Tänkte bjuda på några bilder från jobben. Bilder som tagits under de senaste två dagarna:

Jag (längst till vänster) och dagens Airboardgrupp. Foto: Lugnets Äventyr

De som åkte hade sjukt kul och leendena var stora. Foto: Lugnets Äventyr

Jag fick också åka lite, och slalombacken i Rättvik bjöd på bra mycket högre fart än i Åsbobacken i Falun. Jag fick en fin flygtur när jag höll högsta fart. Det kittlade fint i magen för flygturen var bra mycket längre än de 4 metrarna jag fick i Åsbo senast. Och idag lärde jag mig också stoppsladdar och slalomsvängar. På bilden ovan utövar jag en stoppsladd.

I söndags hade jag och Håkan Edvardsson roligt, här är jag ute på en cykeltur med Marcus Ljungqvist och ger honom en slängkyss. Foto: Reporter.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar