tisdag 16 februari 2010

Svävande på moln


Idag har jag haft en heldag på velodromen, åkte dit till 9 och jobbade lite innan jag gick på och tränade lite med Högskoleeleverna. Det är ganska kul att det nu har kommit igång en hel del cyklister i velodromen så att jag kan köra på min intensitet med flera cyklister. Det blir så mycket bättre då och jag/man kan hålla på längre. Idag körde jag två 8 "minutare" med dem och så avslutade jag med en urladdning på 4 minuter. Jag blev duktigt mör och kände mig härligt slut för första gången på bra länge. En fin känsla som jag planerar att få till i morgon igen på banan.

Efter passet åkte jag hem och hade en underbar lunch med mitt hjärta. Vi kom varandra mycket, mycket närmare på de två timmarna. Och jag svävar faktiskt på moln fortfarande. Jag mår så bra!

Med det i kroppen och huvudet så flöt resten av jobbet på velodromen förbi som i en dimma. Vi fick mycket gjort fast ändå inte. Det vi fick gjort var mest att Jag, Roine, Max, Hanna, Helena och Björn pratade om massa tankar och uppstruktureringar som vi vill ha. Men än inte vet hur vi ska få till. Men det var en mycket bra början att få ur oss en del, av alla de tusen tankarna som flyger förbi. Tankar som är väldigt svåra att fånga och få ut som ord. Och än svårare är det att få de orden vidare och organisera upp ett beslut från det. Flummigt? Jo. Men det är så det ter sig i en ny organisation.


När jag kom hem från jobbet så stod Jenny redo vid spisen med alla ingredienser till en vegetarisk lasagne som vi skulle laga tillsammans. Den gemensamma matlagningen och nu vårt gemensamma bloggande/surfande är ett underbart avslut på en underbar dag för oss.

Dagens Träning
2st 8 min och 1st 4 min intervall
Total tid: 1.10h
Puls: Tyvärr okänd då klockan strejkade. Men pulsen var hög, det lovar jag.
(Jag behöver verkligen ett nytt pulsbälte)

2 kommentarer:

  1. Jag måste nog pallra mig upp till Falun för att testa det där. Jag har bara kört velodrom en gång tidigare och det var i Roubaix, men då var jag rätt spak.
    /J

    SvaraRadera
  2. Klart du måste upp! Och även att du var rätt spak i Roubaix så är den velodromen inget mot vår. Den är stor och inte så brant. Våran är snabb och ganska brant = Mycket mer pirr i magen =D

    SvaraRadera