tisdag 2 februari 2010

Ge mig sol!


Jag känner mig lite hängig och svag idag. Har inte riktigt den energin jag brukar ha. Det var likadant igår när jag hjälpte Christian. Var mest i vägen och låg på golvet och slappade. Idag märkte jag också att mitt tandkött var svullet över den visdomstanden jag har kvar.

Allt detta är ett tecken på att det antigen är något i kroppen som håller på att slå ut, eller att jag bara är trött och behöver lite järn och sol. För att boosta mig själv ska jag köpa Hemofer och sola i morgon. Sedan tänkte jag träna lite på Vibes, precis som idag. Men i morgon kör jag med Darvell klockan 9. Så då kan ni läsare passa på att komma och träna med oss och få lite bra tips eller en fin instruktion. Sedan kan ni följa med Darvell upp till Lugnet och köra ett längdpass med honom och skiddemonerna, läs mer om det på Adams blogg.

Men just nu är jag hemma och skulle egentligen ha fått upp alla smågrejer på hyllor och ned i lådor. Men jag orkar inte. Sedan är det för sent att sätta upp hyllor nu, men det är bara en bra bortförklaring för att jag ska slippa. I morgon efter min boost och träning så kanske jag har lite energi till detta innan jag åker till Velodromen för att eventuellt jobba lite eller jobba lite mer. Allt beror på hur det gick på ett möte idag för Björn. Jag håller tummarna.

[Uppdatering 23:13] Jag kommer att vara med på Adam och bloggkungarnas/idrottsprofilernas skidpass i morgon. Fast på telefon då jag väljer att ligga i solariet istället, inga problem för mig det finns ju högtalarfunktion i telefonen.

Dagens Träning:
45 min Vibes

2 kommentarer: