fredag 12 februari 2010

The strump rejs is on

Det är så där det ska se ut. Christian har tagit fotot och Jenny har snällt hämtat ned det från Facebook åt mig...

Jag har jobbat i kväll. Det gick sådär. Var en massa att ordna innan passet kunde gå igång och jag kom aldrig riktigt in i passet. Men det blev bättre och bättre mot slutet. I morgon blir det förhoppningsvis ännu bättre då allt är klart och justerat för de 15 st som ska köra grundkurs klockan 8. Så jag lär vara där vid 7 för att se till att allt fungerar. Men efter ett så är jag klar och då åker jag och inhandlar allt till Belgienfesten. Sedan blir det fullt ös och trevligt sällskap hela natten lång.

Nu ska jag krypa ned under täcket och mysa med Jenny.

Vad ska ni göra i morgon?

Dagens Träning:
1:4o på banan med puls mellan rullning och tröskel

6 kommentarer:

 1. Borde vara blå/vita för att matcha cykeln.

  Idag ska jag till Västerås på kurs, riktigt bra dag hoppas jag på.

  SvaraRadera
 2. Japp mtb-pedaler och skor på velodromen är spot on!

  SvaraRadera
 3. Ja, du hade gårdagens grymmaste strumpor. Även om inte du var helt nöjd med passet, så var vi som var med på kursen lyriska...särskilt sista rundorna.. //Jonas

  SvaraRadera
 4. De (strumporna) matchade skorna och staketet + safety zone i alla fall. Sedan är MTB-skor väldigt bra att ha som instruktör på velodromen. Då man måste gå upp i banan en hel del mellan "åken".
  Våra uthyrningsskor och pedaler är också av MTB version, från Shimano. Just på grund av att de är lättare att gå i och sedan är de också lättare att komma i. Bra för ev. nybörjare eller ovana. Det gäller att tänka efter före.

  Nästa gång blir det nog FCK-strumporna =D

  SvaraRadera
 5. Jonas: Härligt att ni var lyriska och fick det ni ville. Vi fick in bra fart och flyt där på de sista rundorna. Nu har ni något att se fram emot till nästa gång, då går det än snabbare =)

  SvaraRadera