torsdag 12 mars 2009

Något överraskad
I tisdags när jag kom hem från min långtur så blev jag ordentligt överraskad. När jag skulle upp på torgets café och hälsa på den nya gästen Jonas som kommit under dagen så satt det en annan bekant figur där runt bordet. Det var min mamma. Helt utan förvarning hade hon köpt en sista minuten biljett för att åka ned och överraska min pappa, mig och min syster. Vilket är förklaringen till att jag inte skriver om detta förrän nu. För vi var och överraskade Emma igår.

Att mamma kom ned var verkligen en rolig överraskning och vi har haft det fullt upp nu de senaste dagarna. Vilket är välkommet här nere. Mamma stannar under en vecka för att få lite sol och komma bort på hennes födelsedag som är den 17de. Dagen innan Maria fyller år. Lite kul att de fyller så nära.

Jag har tagit en hel del bilder under de två senaste dagarna så istället för en hel hög med text så kommer nu en hel hög med bilder.

De senaste dagarna har jag kunnat njuta av en härlig frukost på verandan i solskenet innan jag åkt iväg på cykeln.

Nyllet på en österrikare och i bakgrunden lite turkmilitärer.
I tisdags så åkte jag ut på en landsvägstur med detta glada gäng + österrikaren.

En pigg del av gänget.

En lite mindre pigg del av gänget, men även den delen av gänget som kämpade bäst. Gästen Jonas är till vänster i bild, som förövrigt är granne med mamma och pappa hemma i Blomstermåla.

En fin liten skuggbild uppför en liten knäppa, i vilken jag förövrigt mötte Magnus Darvell. Jag vände då och jagade ikapp för ett litet samtal. Sedan var det tempointervall ikapp gänget igen. Det smakade mumma efter 3.30timmars distans.

En ännu häftigare bild i backen. Jag gillar den skarpt då man kan se så mycket i den. Klicka och se...

Hemma hos Emma finns denna lilla krabat. Max heter han och är 5månader gammal. Ett riktigt yrväder, fast är hur gullig som helst. Precis som valpar är.

Idag åkte jag iväg mot Limasol för att se hur staden såg ut. Då jag bara varit i början av den. De har fina cykelvägar där i alla fall.

De hade även en fin strand som var go att cykla på. Men utsikten var väl sisådär med massa tankbåtar och sånt i horisonten.


I Limasol hade de en mycket bred och fin strandpromenad också. I alla fall i höjd med parken.


Parken var överraskande fint hållen. Rent, snygg och blomstrande.

WRC var också i staden, så i helgen är vägarna uppe i Troodos fulla av sladdande galningar. Hoppas norrmännen Solberg kör bra... Undra om jag inte ska försöka komma upp och se på lite.

Det fanns lite längre bilar i Limasol också. En av mina favorit modeller; Chrysler 300C

Efter turen inne och runt Limasol så körde jag upp mot grönskan i kullarna och njöt lite.

Detta kortet är taget precis innan Kalavasos. Man ser faktist byn nere i dalen om man klickar på kortet. Då kan man även se en örn som lyfter från klipporna till höger i bild.

Inne i de små gränderna i Kalavassos är det nu en härlig stämning med alla olika växter som står i blom.

Det här är precis innan vår lägenhet. Man går in till höger efter lyktstolpen längst bort i bild. Och det var allt för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar