lördag 7 mars 2009

Testride
Nu sitter jag här peppad inför morgondagens premiär. Första tävlingsstarten för 2009 sker imorgon klockan 12:00, eller kanske lite senare om jag känner Cypern rätt. Nu är Ghosten i toppskick, den står här ock blänker men nummerlappen redo och chippet fastsatt på gaffeln. Snart sa jag, föraren, tanka upp ordentligt också.

Men först så kan jag väl rapportera av mig lite. De 5dagar på raken och långa distanspassen som jag har bakom mig har satt sina spår i benen. Då jag var "rätt" seg när vi rullade iväg mot tävlingsbanan idag. Jag slet på ganska mycket upp och ned för den brutala banan också. Det possitiva var i alla fall att jag inte tappat ett dugg med cykelteknik över vintern. För detta var tredje gången jag körde stig och tekniskt. Och det gick faktiskt flygande lätt, om lite sakta på vissa partier. Men det var i alla fall utan problem och helt säkert. Jag hoppade till och med i ett dropp. Vilket jag normalt inte brukar göra.

På vägen hem från banan så slängde jag iväg 4st 30sekundersspurter också. Jag hade bara räknat med att göra två men jag kände att benen kunde behöva några till för att vakna. Vilket de också gjorde. Så nu ska jag bara köra lite rörlighetsträning ikväll. Det ska förhoppningsvis göra att det bara är att gasa fullt imorgon.

Just det. Jag upptäckte en sticka i höger stortå igår också, som jag försökt få ut i en hel dag utan att lyckas. Det var ganska drygt att cykla med en värkande stortå under passet faktiskt. Så jag var både orolig och lite förbannad när jag kom hem. Så fram kom stora kniven. Som tur var räckte det bara med att hota stortån med kniven. För efter en liten massage så ploppade stickan ut. Det visade sig att det var en 1-2mm lång porslinsflisa. Pappa krossade tallrikar för några dagar sedan...

Så nu känner jag mig som lejonet som fick hjälp av musen för att få ur stickan. Stor, stark och glad.

Här nedan är några kort på stekdroppet också. Inte de bästa korten, men det var vad jag hann att få med under träningen idag på min mobil.

Droppet från stranden sett.

På väg ned med havet i bakgrund.

Och så från andra hållet. Det ser inte så farligt ut kanske, vilket det inte är heller. Men det kan vara lite knöligt att komma i rätt spår och klipporna vid sidan är ganska stora, nu är de dock målade så det är lättare att träffa rätt. Roligast får nog damerna imogon, vilka startar vid 9. Då är det förmodligen vatten i "landningen". Vi herrar får nog nöja oss med mjuk sand istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar