torsdag 16 juli 2009

Roligaste SM-Tempot hittills

Jojo, jag är en av dem som tycker att tempo är ointressant. Men idag hade jag det roligt på SM-tempot. Och det var inte för att formen var god och jag var snabb. Nä det var för att jag idag axlade en riktig kamera istället för att tävla. Henrik Öijer behövde lite egobilder och jag ställde mer än gärna upp på att bränna av lite bilder i lugnetskogarna.

Närmare 400 bilder sägs det att jag mäktade med att knäppa. Och jag blev nog mer anfådd än vad jag skulle blivit om jag tävlat. Jag sprang som en vettvilling mellan spåren vid mördarbacken, då cyklisterna passerade tre gånger där. Nu väntar jag med spänning på att jag får några bilder från Öijer så jag kan pilla lite med dem. Det gillar jag också.

Jag tänkte träna lite idag också. Men det hade jag inte tid med, dock hoppas jag att det blir av i morgon. Planen är att åka ut runt 17 och köra XC-banan för att sedan varva ned runt Jungfruberget. Det var visst några som ville se hur det berömda punkaberget ser ut. Frågan är bara om jag hinner i morgon. Jag väntar nämligen ett vikt-igt paket...

Igår kunde jag träna lite i alla fall. Jag var ute en timme med Maria och rullade lite, men jag hade svåra problem att hålla ett bra rundtramp. Det smärtade nämligen mycket i höger ben. Så det blev ett stopp på Vibes för att stretcha och få massage. Jag var där en 45min ungefär och sedan så körde jag en timme till. Och det kändes mycket bättre i benet. Får se om jag kan köra med samma upplägg i morgon också. Då kanske jag kan trolla fram lite pang-pang ben till på lördag.

Nu ska det mysas med Maria i soffan tittandes på en skräckis. På återseende!

1 kommentar:

  1. Klart du hinner imorrn, kan ju bli ett gött litet gäng då. Bara säga till om du behöver hjälp med ditt fina paket om det är det jag tror det är. :)

    SvaraRadera