onsdag 30 december 2009

Pepp

Idag är en annan dag och shit vad laddade vi är. En E2:a väntar, vilket betyder att motståndet är lite mindre. Vädret är lite bättre idag också med uppehåll och 6-7 grader. Jag var faktiskt lite sugen på att cykla idag på morgonen men inte så pass mycket att jag ville dra ut på riktigt. Det kan nog bli lite tränade ikväll när vi kommit hem och jag gjort mina sysslor. Bröderna Kanel ska nämligen köra i samma klass idag, så det blir dubbelt upp i depån. Spännande.

Och angående gårdagens inlägg, jag var nog rätt hög på limmet. Att vi bara hade tillgång till nätet små stunder gjorde att det blev som det blev. Lite osammanhängande blev det men ni fattade nog ändå?
Nu fungerar nätet igen i alla fall så det finns hopp om livet.

Annars så kryper livet i Belgien vidare. Jag har inte riktigt fått ordning på rutinerna än med hur Kanelerna vill ha cyklarna. Och när det ska ätas eller tränas, men det kommer en lång träningsperiod efter nyårshelgen att slipa på allt. Nu är det bara slipning inför formtoppen (teamets) senare i januari senare som gäller.

Idag ska jag försöka ta lite bilder från tävlingen, så ni får se hur en mindre tävling i Belgien kan se ut. På återhörande!

1 kommentar:

  1. Var det Silvestercross idag? Vann Stybar? Såg precis en bild därifrån och tror Darvell är med lite bakom Hermida.

    SvaraRadera