fredag 18 december 2009

Frukost och avslöjanden


Mmmm... Jag har lärt mig uppskatta julvört nu. Det med brie är ganska fantastiskt, speciellt om man har bageribakat bröd som är lite grovare i konsistensen. Jag har käkat vört och brie i snart två veckor nu, och när jag tröttnat på brie så har Gustavskorven ryckt in. Det gäller att lyxa till det när man inte har så mycket pengar.

Igår hann jag inte med mer än att vakna och äta en lunch (en väldigt bra sådan iofs) innan jag spenderade resten av dagen på jobbet. Det är ju inte många som gissat på de två tidigare bilderna/inläggen. Så jag kommer inte berätta var jag jobbade igår och vad som hände på jobbet i förrgår. Men det har varit händelserikt på jobbet, minst sagt under dessa två dygn. Igår hade jag dock tid att varva ned i några timmar efteråt, det var mycket trevlig och avslappnade. Vilket är bra för det väntar än mer jobb idag/kväll och jag hoppas att jag hinner med lite träning innan jag börjar vid 12. Igår fick träningen ge vika tyvärr. Jag som skulle haft hård vecka denna veckan. Men det är bättre att jobba 12 timmar och tjäna lite välbehövda pengar än att försöka slipa på formen i det här skedet.

I morgon är jag dock jobbledig och ska försöka få ett pass på skridskorna och kanske även på vinterhojen. Sedan ska jag packa för att kunna vara på resande fot i 1 1/2 månad. Yepp ni läste rätt. Jag ska först resa hem till Blomstermåla för att få lite välbehövlig vila och paus hemma hos familjen. Sedan ska jag fortsätta min resa i mellandagarna då kosan styrs söderut. Först tåg till Malmö där jag väntar in den stora feta turnébussen från Team Kalas! Därifrån slår jag följe med grabbarna kanel ned till Belgien för att serva dem som mekaniker och allt i allo under cirka en månad vid alla de crosstävlingar som de ska köra. Vilket kommer bli hur mäktigt som helst! Jag har länge velat ta en längre roadtrip och även velat besöka Belgien och deras magiska Crosstävlingar. Nu får jag båda delarna på en gång!

Datorn, kameran och crosscykeln åker med mig på min resa och så fort jag får tillgång till internet där nere, så kommer jag att serva er med bilder och reportage i massor. Meddela mig vad ni vill läsa om så levererar jag som vanligt. Vill ni inte kommentera utan bara komma i kontakt med mig så maila mig på: oscar@oscarekstam.com jag har även Skype och MSN om ni vill prata mer civiliserat. Hör av er på mail för dessa kontaktuppgifter.

5 kommentarer:

  1. Men Oscar, hur blir det då med ditt jobb? :)

    SvaraRadera
  2. åh, nu blir jag inte alls avundsjuk. JAG VILL MED TILL BELGIEN :) Om vad jag/vi vill läsa om så säger jag allt, förutom vanliga saker då som ni drack kaffe eller gick på toaletten.

    SvaraRadera
  3. Skriv om hur det är i "depån" och sånt...det är kul att läsa.

    SvaraRadera
  4. Fan vad roligt! Bilder i överflöd på belgiska pannkakor och som de andra skrivit, det mesta i övrigt!

    SvaraRadera