lördag 4 april 2009

Explosion


Det fina vädret har gjort att det blivit något av en cykelexplosion i Falun. Högen med cyklar längst bort skall vara servade till på måndag... Hittar ni montör-Nilsson i gyttret? Jag gjorde nästan inte det i alla fall.

Han, jag, Magnus och Jesper ska i alla fall grilla på vår balkong senare idag. Solen ligger på bra och steker. Det är nästan så att det känns som sommar, och Faluborna har blivit sol-galna. Överallt sitter fölk och solar sig.


Imorgon är det träningstävling för första gången iår, även det ett säkert vårtecken. Vi ska samlas vid posten klockan 10. Och alla som är sugna är välkomna. Det blir förmodligen asfalt då snön inte riktigt har släppt i terrängen. Ingarvet och Regementet är heta tips.

Jag var förbi Regementet idag med Magnus och Jesper efter vår lätta lilla tur på 3timmar. För de säljer nämligen engångsgrill där uppe för 10kr/st. Och då kunde vi konstatera att asfalten var mycket fin samt att det även var gruspartier som var torra eller fria från snö. Fortsätter vädret såhär så är det torrt i skogen till nästa helg. Nu ska jag steeka lite på balkongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar