söndag 19 april 2009

Uppdatering 5 Kalas XC-cup

Magnus Darvell Team Kalas vann deltävling två i kalas XC-cup Niclas Gustavsson Kvänums IF kom tvåa och Alexander Wetterhall Kvänums IF kom trea.

Magnus och Alexander ligger på samma poängplats i XC-cupen. Med samma platssiffror. Borde det inte vara Magnus som får bära tröjan i nästa deltävling då han vann senaste tävlingen? Eller hur funkar det.

Sensationens man Micke Salomonsson tog två placeringar på sista varvet och blev alltså fyra i dagens tävling. Han körde ikapp och förbi Dahlström (som blev 5a). Jesper hängde på och de båda passerade Palmberg som rullade i mål på en 6e plats utan tecken på problem. Kanske blev han trött? Paul Wirenstedt Åstorps CK kom 7a. Stefan Karlsson Kålmårdens MTB kom 8a. Ulf Johansson Södertälje CK blev 9a. Lars Bleckur Cykloteket RT blev 10a.