onsdag 8 april 2009

Slaget om vädret

Dagen startade starkt med ett besök på Vibes. Och sedan var det meningen att jag skulle rulla lite med Magnus för att sedan köra lite intervaller i Högbo med Mattias och Jens Westergren. När jag och Magnus åkte ut hade det börjat regna lite smått, och under rullningen så kände jag att benen inte var redo för att köra intervaller idag igen.

Så planen omförhandlades till rullning idag och intervaller imorgon. Vilket var bra för regnet tilltog allt mer. Och när vi skulle ta oss via gamla Svärdsjövägen (som användes på LVGSM) till Lugnet. Så fick vi köra en lång bit på blötsnö och is. Vilket gjorde ben och fötter helt genomsura. Men några bra kort blev det. Även när vi svängde in en kortis på en fin men mycket hal stig fick vi bra kort. Här har ni några kort.





Tittar man noga på min ansiktsbild så kan man urskilja en viss trötthet i ögonen. Jag kan det i alla fall. När jag började närma mig lägenheten så kände jag även mig lite energitrött. Och när jag kom innanför dörren så var jag helt svag. Jag antar att det var nerkylningen från toppen av hoppbackarna och ned till stan som stängde av min kropp lite. Men det var inte värre än att jag kom tillbaka efter en varm dusch och en varm måltid.

Nu sitter jag och Maria åter igen klistrade vid Hockeyslutspelet. Färjestad öppnade starkt och matchen blev ganska tråkig efter 10min i första perioden. Men nu i andra så har HV71 reducerat och hoppet lever. Ett mål till och det är lika, två mål och det blir hemmamatch i Jönköping. Jag hoppas att HV71 åter igen orkar och kan slå i underläge.

Maria bakar också muffins till jobbet. Jag fick äran att spritsa ut degen och sedan fick jag slicka resterande deg. Huva vad god den var, jag ville ta en muffinsform ogräddad och bara sluka den. Förutom den vanliga degen så innehöll smeten också mandelmassa och passionsfrukt. Det var bara för gott, och jag ska tydligen få tre stycken... undra om jag kan hålla mig från att äta så här sent?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar