onsdag 9 september 2009

Det kom ett paket + Hysteri

Roligast idag måste varit när jag vittjade postlådan. Det fanns ett paket till mig där i.Det ska bli roligt att premiärtesta dem. En premiärtur jag hoppas bli av innan lördagen. Jag vill så gärna tävla då. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!
Byxorna ska vara lättare, tightare och ja bättre helt enkelt. Strumporna lika så. Och det syns och känns på kläderna redan nu att de är det. Mycket spännande.

I övrigt har det inte hänt så mycket idag. Jag har pratat lite i telefon med Robban som var ute på något mystiskt ställe och gjorde något mystiskt. Sedan har jag mest varit hemma och tittat på True Blood. Väldigt bra serie det där. Överlevarna på TV4 är också en bra serie, och jag börjar nästan tro att det är Bonnier som ligger bakom hysterin om Svininfluensan. Serien landade ju väldigt lägligt i tiden om man säger så.

Hysterin över influensan tycker jag är lite väl stor, och påminner mest om historien vargen kommer. Vad kommer hända när det visar sig att influensan var mildare än vanliga influensor (som läkarna säger)? Kommer vi ens bry oss när nästa alarm kommer? Jobbig tanke. Än jobbigare är det att media rider på hysterivågen för att tjäna pengar. Profit profit, vi ska alltid ta profit...

Just det, jag spenderade nästan två timmar på Cykel & Fjäll också. Men när kunderna började tro att jag var anställd kändes det bäst att gå där ifrån innan de var tvungna att ge mig lön...

1 kommentar:

  1. Svininfluensan kommenterar: Svininfluensan är ett mycket allvarligt syndrom som främst drabbar storbloggare i Faluområdet. Passa dig.

    SvaraRadera