måndag 7 september 2009

Orkeslös men ändå Respekterad

Har nu gjort ännu en ny "header" till bloggen. Vad tycker ni? är det roligt med en ny varje dag eller ska jag bestämma mig? Jag kanske ska lägga upp ett antal och sen kan ni får bestämma åt mig vilken header som är bäst? Orkar ni det? Jag orkar göra ett par till idag i alla fall. Förkylningen börjar släppa sitt grepp. Mest om orken då jag fortfarande har ont i huvud och hals.

Igår orkade jag inte göra ett skit. Satt mest och glodde på datorn och VM hela dagen, inte för att det var något fel med det. Men jag hade kunnat göra så mycket mer. Fixat en meny under headern till exempel. Skickat några roliga mail som kanske skulle gett mig lite mer. Och fixat lite här hemma.

Men jag fixade i alla fall Johan Nilssons bakhjulspunktering på hans nya brakeless BMX. Johan är Mattias yngsta lillebror om ni undrar. Det var länge sedan jag skruvade BMX men kompisarna som Johan hade med sig sa ändå "Oj han var sjukt mycket snabbare än pappa". Så nu har jag kanske lite respekt bland kidsen. Vilket jag hade lite på känn. För det var många kids från Britsarvsskolan som hälsade och ville prata när jag var på gratiskonserten i lördags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar