tisdag 15 september 2009

Pigg som en nötkärna

Fortfarande fungerar inte min telefon att blogga med, annars hade jag skrivit detta för länge sedan. Hur som helst så vaknade jag upp klockan 7 idag av att någon knackade på vårt sovrumsfönster. Vilket jag tyckte var ytterst lustigt då vi bor 4 våningar upp. När jag drog upp rullgardinen så satt det en duva där utanför som tydligen tyckte att jag skulle gå upp. Vilket jag gjorde.

Sedan dess har det rullat på ganska bra och jag känner mig pigg och kry för första gången sedan fredagen innan BST. Jag har spenderat större delen av dagen i Borlänge medan jag har väntat på att ett rör till servon i bilen bytts ut. Ett garantiärende som vi inte behövde betala något alls för tack och lov. Men det tog också sin tid. Tur att jag hade datorn med mig, men lite surt att jag inte hade någon uppkoppling.

Ytterligare funderingar på nästa års satsning har legat i huvudet men även årets cross-säsong. Det verkar inte bättre än att jag blir av med både min Cross och min MTB under denna veckan. Hur ska jag då kunna träna? Ja det blir kanske en hel del vibbrande på Vibes innan jag får min nya cross från Cyclecomponents.com. En Ridley blir det, än är det dock inte klart vilken och när jag får den. Men jag hoppas på en lösning snart och snabbt.

Nu ska jag ut i solskenet och rulla lite på MTB, medan jag fortfarande har den kvar.

1 kommentar:

  1. haha, det var jag som skickade duvan så du skulle komma upp! Inte kan du ligga och sova bort hela dagarna heller =)

    SvaraRadera