lördag 16 januari 2010

Ännu en underbar morgon

I natt har jag kunnat sova riktigt bra, även om att jag somnade ganska sent. Men jag hade ju sovmorgon så jag passade på att synda lite. När jag sedan vaknade så gick jag direkt ut på en timmes promenad innan frukost. Jag har inte varit så mycket för att vara ute och promenera, men det är något meditativt över att ta en promenad helt för sig själv.

Jag behöver inte ens ha Mp3-spelare med mig, det känns så fritt och rogivande att gå där själv och fundera. Speciellt meditativt blir det att gå på tom mage, det ger lite mer djup i promenaden.

Idag hade jag dock Mp3-spelaren med mig och fick lite inspiration på shuffle. Bäst var Judas Priest - Breaking The Law och näst bäst Metallica - Better Than You. Självförtroende musik som jag mår bra av. Vad är er självförtroendemusik?

Jag kommer förresten att raka av mig skägget idag, muschen får stanna till VM så jag kan visa mitt stöd för grabbarna. Men sen åker den bort, för Hjalmar har så rätt:
-Bort för fan. Skärp dig. Du är inte Julio Iglesias i dendär moppemuschen direkt.
Eller? Roligaste kommentaren på länge var det i alla fall.

3 kommentarer:

  1. Lite Priest har man aldrig dött av! Äldre Metallica går också fint, finns ju massor med bra självförtroendemusik! :)

    SvaraRadera
  2. Bäst självförtroende musik är att komma in någonstans med Tomoyasu Hotel - Battle Without Honor Or Humanity ifrån Kill Bill.

    SvaraRadera