lördag 16 januari 2010

Våt

Humornivån är ruskigt låg här nere just nu. Mange har köpt ny mus till datorn så ni kan ju gissa vad som diskuteras. Roligt är det i alla fall. För det tog ett tag för Magnus att fixa musen, han behövde en manual för att hitta rätt... Nä förlåt, jag ska inte dra ned er med mig. Men vi har roligt i alla fall. Grabbsnack och låghumor är det bästa som finns.

Det som inte är så kul däremot är att tvätta fem cyklar i ösregn, men är man mekaniker så är man. Och jag var tvungen att passa på för ett tag sedan när det fortfarande fanns dagsljus. Det gick bra, men jag blev jättevåt.

Efter tvätten så drog vi ned till affären och köpte lite nödproviant, typ enbart öl. Men jag åker ju hem på måndag morgon så jag var ju tvungen att köpa upp lite. Min nya favorit är Corsendonk, den är riktigt fin.

När vi kom hem så blev det lite servning av cyklarna. Magnus fick nya vajrar och höljen och Nilssons kedja behövde vridas tillrätta lite grand. Nu sitter vi med datorerna och skämtar lite innan maten. Det blir fisksoppa i kväll, som Mattias och Magnus gjorde igår. Den blir nog jättefin i kväll när den dragit till sig lite.

I morgon väntar Världscup i Roubaix, Frankrike. Mattias startar 11.10 och Magnus startar 14:50. Lustiga tider, men det är nog för att det är i Frankrike. Det kommer nog bli riktigt lerigt om jag får spåna fritt. Och kanske riktigt blött också, det är bäst att jag packar regnstället. Har ni tur så sänds loppet på Sporza.

Angående packning. Jag ska se till att packa ned alla mina saker här i huset idag och i morgon också. För tidigt på måndag morgon flyger jag hem från Bryssel till Skavsta. Därifrån tar jag sedan flygbuss till Stockholm och sedan tåg till Falun. Det ska bli skönt att komma hem till Falun igen. Jag har faktiskt längtat en hel del på att få komma hem den senaste veckan. Även att det är kul i Belgien så är det inte riktigt hemma. Och jag har inte varit hemma på en månad nu, för Falun är mitt hem. Även att jag jag bara har mig själv där och resten av min familj i Småland och Cypern. Ska bli intressant att se hur min nya start i Falun blir också. Spännande.

5 kommentarer:

 1. Vadå hem på måndag morgon?
  Vem ska då rapportera från cykelcrosslandet, med berättelser från livet som mekaniker åt svenskar som vågar sig in i lejonkulan för att se vad det svenska stålet går för?
  Det har varit riktigt kul att följa det här äventyret via din blogg. Roligt och personligt. Hoppas du "landar" bra hemma i sverige.

  /Nypan

  SvaraRadera
 2. Håller med Nypan. Det har varit riktigt kul att följa bloggen. Passa på att köpa med bra öl hem. St Bernadus abt 12, Tripel Karmeliet, Rochefort 10...
  /J

  SvaraRadera
 3. +1 på allt nypan skrev.
  Ska grabbarna behöva mecka själv nu, eller? :-)

  SvaraRadera
 4. Det är kul att vara omogen ibland :)

  SvaraRadera
 5. Nypan: Ja killarna behöver mig inte längre. Pappa Nilsson kommer ned nästa helg och till VM kommer Johan Landström ned. Så jag åker hem och styr upp mitt liv ;)
  Tack för att du gillar mina rapporter! Jag kanske drar till Cypern i Mars så då blir det mer. Annars kör jag ju en hel del tävlingar i Sverige också =)

  Johan M: Tackar, det är kul att du kommenterar så ofta som du gör! Och det ligger faktiskt redan ett par Tripel Karmeliet här som ska åka bil hem. Sedan får vi se om killarna får plats med något mer. Tack för tipsen!

  tillman: Tackar!
  Ja nu får de allt tvätta hojarna själva i minusgrader och ösregn, nu har jag tröttnat ;)

  Adam: Så in i bara den =D

  SvaraRadera