tisdag 19 januari 2010

Bananas are for Monkeys

Sitter och smälter dagens stressflytt. Det gick nonstop från klockan 8 idag. Inget var packat och jag ville få det gjort idag. Så jag lade i överväxlen. Snyggast måste varit när jag balanserade de 6 banankartongerna ut från Hemköp och konstant slog i taket. Det var spännande.

Jag har ju lite rutin nu från alla mina flyttningar (säger man verkligen så?). Det bästa tipset jag kan ge är svarta sopsäckar. Där går allt ned som inte är ömtåligt. Och sen så är det bara att trava säckarna på hög.

Jag skötte allt själv idag fram tills Christan hade slutat jobbet och vi också fått tag på Johan E. Då gick det fort. Det tog nämligen 8 timmar för mig att packa ned allt och fylla släpet. De tog oss tre 20 minuter att tömma allt i nya lägenheten. Jag sprang i trapporna (3 våningar) för att jag inte ville lämna allt obevakat också. Så idag har jag verkligen fått träning, och 120 sängen var go att lasta också. Vem behöver styrketräning när man kan flytta? Tror nog att jag ska söka jobb som flyttare, jag har ju rutinen och uthålligheten.

Men nu är jag äckligt trött så ni får nöja er med att se något som jag är väldigt stolt över:
Listan uppstod här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar