lördag 30 januari 2010

Lördagsmys


Att ha vilodag på en lördag är ganska underskattat. Det blir så mycket vila och slapp helt gratis. Dagen rullar förbi med gott sällskap och i ett lugnt tempo. Fast IKEA var inte så lugnt, första löningshelgen på det nya året = Packat!
Duktigt av oss att inte räkna ut det.

Vi tänkte först äta mat där när vi kom fram, men restaurangen var helt fylld med en lång kö. Så vi tänkte att det skulle vara mindre folk där när vi handlat klart. För klockan var ju trots allt 12. Men när vi hade fått allt klart till klockan 14 så var det ännu mer matgäster och folk stod upp och åt. Lätt packat. Så vi gav oss av mot Sandviken och Lappens, där var det helt tyst (jämfört med IKEA). En hamburgertallrik slank ned och blodet försvann direkt till magen och har stannat där sedan dess. Så nu sitter jag här i soffan lätt dåsig.

Som vissa av er redan listat ut så är jag inte helt ensam i min lägenhet alla gånger. Några gånger spenderar jag inte ens en hel dag i lägenheten, utan sover i en annan lägenhet. Som jag skrivit förut så vill jag vara mer öppen med mig själv och mitt liv. Men att dela med mig om allt på bloggen är inte alltid rätt.

Det jag i alla fall vill dela med mig till er är att jag träffat/träffar en underbar tjej som gör mig lycklig och väldigt glad. Allt har gått snabbt den senaste tiden för mig och det är därför jag håller igen och tar det lugnt på denna biten. Men nu känner jag mig så pass säker i vad jag och Jenny, som hon heter, gör. Att jag kan delge detta på bloggen också. Mina närmaste vänner och de jag träffat den senaste tiden vet också om detta.

Jag vill skriva om allt som händer mig här på bloggen. Då det är lite av en ventil för mig, och får mig att må bra. Så det känns skönt att nu kunna köra på öppna kort. Istället för att ni ska få läsa kryptiska meddelanden om att jag helt plötsligt har tillgång till internet och att jag är uppe och nattsuddar. Men mer än så får ni inte veta denna gång, hoppas ni står ut?

Ikväll ska jag och Jenny ha en mysig kväll framför tvn tillsammans med Tessan som är en mycket trevlig kompis till Jenny. Christian kommer också förbi snart och stannar för lite trevligt umgänge. Det är han och jag som är pizzabagare för kvällen nämligen. Det och några 3,5or kommer sitta fint en kall kväll som denna.

4 kommentarer:

 1. Allt verkar falla på plats, glädjande! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till Jenny som har hittat en pizzabagare som drar 700 watt på 30 sekundersspurtar. ;)

  Till pizzan på bilden skulle det passa prima med en flaska chianti.
  /J

  SvaraRadera
 3. Pizza och pilsner! ska de vara bra för formen de;) fast de är klart ska du bli velodrom cyklist så funkar det nog...

  SvaraRadera
 4. Jesper: Ja det är väldigt glädjande =D

  Johan: Haha =D Den var bra! Tyvärr blev det inte ens en folköl till pizzan, jag glömde handla det. Hur disträ är man då?

  Pontus: Ja ska man bli biffig bancyklist lär man ligga i ;)

  Jag gillar er humor idag grabbar!

  SvaraRadera