söndag 24 januari 2010

En glad födelsedag

Igår hade jag en av mina bästa födelsedagar någonsin. Mest för att det var så avslappnat och ledigt. Christian och Johan hittade in till lägeheten efter 5 och vi slängde ihop lite tacos. Men innan dess kom Mamma Nilsson och Johan Nilsson på besök. Marie hade bakat 8st minisemlor som tack för att jag hade tagit hand om grabbarna nere i Belgien. Vilket i och för sig var ett rent nöje, men det är vädigt roligt att få uppskattning. Och vägen till mannens hjärta går ju genom magen sägs det. Därför har hon bjudit in mig på middag ikväll också. Hon är så snäll, ja hela familjen Nilsson är så snälla. Tack för er vänlighet!

Tillbaka till gårdagen. När vi ätit klart så fick vi besök av ett par trevliga nya bekantskaper. En av dem erbjöd mig till och med ett jobb. Eller ja han skulle tipsa om mig till sina chefer. Det känns som att min lilla förändring av mig själv ger betalt. Vilket är jätteroligt, för jag känner mig verkligen förändrad. Vilket är ganska chockande på ett sätt, då det gått så fort. Men det är bara bra, jag är intensiv och en intensiv förändring är bra för mig. Jag hoppas att det gör att förändringen blir bestående. Det känns som det.

Hur som helst så hade vi det jättetrevligt och satt bara och lyssnade på musik och snackade skit. Det blev även lite Guitar Hero där på slutet. Men batterierna var kassa i gitarren så det blev inte så mycket. Det blir mer i veckan då jag lovade en Guitar Hero tävling. Ser fram mot det!

Vi höll igång till halv 1 innan vi sprang ned till Åh. Alltså det är helt underbart att bo centralt i sådana lägen. Även att man inte är ute på krogen så länge innan de stänger så kommer man dit när det är som bäst. Och sedan kan man fortsätta vidare hemma. Vilket vi också gjorde, men inte hos mig. Det blev lite friityr och pizza i sängen. Men jag åt inte så mycket av det, även att jag köpte friityren efter mycket om och men. De har ju inte majonäs på Sibylla, så det blev gurkmajonäs. Och på något konstigt sätt även kebabsås. Hur det gick till fattade jag inte.

Roligt hade jag det i alla fall. Riktigt roligt! Och det blir fler gånger för jag ska ha en riktigt födelsedagsfest och inflyttningsfest när Grabbarna Kalas kommer hem från Belgien. Igår var officiellt bara trevligt umgänge, trots att jag fick en spillsäker mugg med döskalle på och en Pez med Musse Pigg på. Den senare var grym och var populär på krogen. Pez är underskattat.

4 kommentarer:

 1. Förändring kan vara bra ibland. Kan vara skönt att hitta lite nya ljuspunkter och testa nya saker. Hoppas allt går bra och att du får tag på ett bra jobb. Och grattis i efterskott på 26års dagen.

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte inte du var förändrad igår, du var lika underbar som vanligt :)

  SvaraRadera
 3. Per: Tack Per för dina varma ord!

  Johan: Tackar =)

  Adam: Du är fin =D

  SvaraRadera