lördag 23 januari 2010

Nu blev det helg

Har precis klarat av ett jobbpass på Lugnets Sportbyte. Nu har jag fått min helg och kan koncentrera mig på att få undan det sista i lägenheten innan kvällen. För ikväll har jag en liten fest för grabbarna som hjälpte mig flytta: Christian och Johan. Det blir lite tacos och trevligt umgänge. Undra om de vet att jag fyller 26år idag? Killar brukar ju inte ha så bra koll på sådant, mig inkluderat (mer råge!).

Jag har tagit kort på lägenheten före mitt piffande, med alla rosa manliga kartonger på golvet. Och jag ska även ta kort nu när det är halvklart. De bilderna kommer upp när jag får tillgång till internet på min egen dator. Så ni får glatt vänta ett tag till.

Jag har fått "sovrummet" klart, fattas bara ett draperi att skärma av med. Sedan har jag fått upp mitt barbord i "vardagsrummet" och det som fattas är en soffa, ett par gardiner och en matta för att det ska bli lite hemtrevligt. Har ni en soffa som ni vill bli av med? Jag är intresserad, så hör av er. I vardagsrummet måste det också upp ett par hyllor, men borren jag har pallar inte betongväggen. Hårdaste väggen jag stött på hittills.

Köket är som det är, ganska litet. Det som fattas där är några smarta hyllor för förvaring och så en micro. Men den fixade ju Christian så snällt. Så där är jag ganska klar, ska bara få in allt i rätt skåp nu snart när jag kommer hem.

I morgon tänkte jag passa på att nöta lite långfärdsskridskor, någon som vill hänga med?

Dagens Träning:
Styrka på Vibes
Tid: 1 h

6 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Hoppas du har en lika fin dag som det är här

  SvaraRadera
 2. Gratulerar på födelsedagen!

  SvaraRadera
 3. Grattis Oskar. Ett år äldre och visare.

  SvaraRadera
 4. Tack alla ni underbara som kommenterar!

  SvaraRadera