torsdag 14 januari 2010

Trött meck

De sena nätterna börjar komma ikapp mig. Tisdagens och onsdagens sträck-körning på 4 timmar + hjälper inte så mycket heller. Jag går runt som en zombie i behov av en energi-injektion. Hoppas kvällen ger lite energi.

Idag gick vi annars upp och rullade lite efter frukost. Hela jag var helt död, jag både högpulsade och var seg i benen. Dessutom hade jag överansträngningsont i knäna. Vilket nog berodde på det statiska sittandet i bilen och att jag sprang från depån till bilen igår, i stövlar med full packning på ryggen. Jag snittade 148 på två timmars "rullning"...

Nu har jag och Mattias tvättat bussen. Vi var trötta och dumma för några kvällar sedan och gjorde ett dumt vad. Magnus hade 5 marker kvar i poker och satsade sin tvätt av bussen mot att han skulle vinna. Vi skrattade och sade dumt; ja vi är på. Vi förlorade givetvis för att vi var så kaxiga. Så nu är jag lite småfrusen om händerna och nacken.

Det som är bra i kråksången är att vi ska iväg och försöka få in oss på ett solarium för att få lite välbehövligt D-vitamin. Och värme. Jag gillar att sola. Att sola och sova samtidigt är det bästa och jag behöver både och. Hoppas nu att vi fixar till detta.

När jag kommer hem hoppas jag på att jag fått och kommer få lite mer energi, så då kan ni se fram mot en rapport om Meridas nya prototyp cross.

Dagens Träning:
"Rullning"
Tid: 2:02
Snittpuls: 148 bpm
Maxpuls: 169 bpm

5 kommentarer:

 1. Hade inte det här varit bättre?

  "Sovmorgon"
  Tid: 2:02
  Snittpuls: 43 bpm
  Maxpuls: 48 bpm

  /J

  SvaraRadera
 2. Han verkar vara en riktig korthaj den där Darvell!

  SvaraRadera
 3. Johan: Jotack det hade suttit fint, men jag vaknade faktiskt vid 8 och kunde inte somna om. Och vid 10 stack vi ut på cyklarna.

  Jesper: Ja han bara lurar i oss att han är kass för att sedan plocka fram spelet när det verkligen gäller. En riktig gambler.

  SvaraRadera
 4. D-vitamin av solning va? Kul med ert vad, haha!!

  SvaraRadera
 5. Shit vad trött jag är när jag skriver fel på en sådan sak. Tack Adam!

  SvaraRadera