lördag 30 januari 2010

Nattsuddare

Känner mig ganska sliten i benen och trött i huvudet efter veckans avslutning med plugg till instruktör vid Velodromen. Att det blev sent i natt gjorde inte saken bättre. Jag hade lätt kunnat somna vid 9, men då satt jag och Christian och kollade på District 9. En film jag sett tidigare, men lätt kunde se igen. Den är inte jättebra men den är underhållande och lite speciell. Dessutom ligger det ganska mycket humor i den och dess splatterscener. Att huvudpersonen är en Holländare som pratar bruten engelska gör det än mer roligt.

Filmen var slut runt 10 och vi var båda ganska slut, men vi hade en trevlig kväll och pratade om förhållanden och livet. Avslappnat och skönt. Det behövde jag verkligen igår. Men som ni märker i bloggen somnade jag inte efter filmen. Jag fick tillgång till internet efter det nämligen och kunde äntligen maila lite. Det är verkligen handikappande för mig att inte ha något internet.

Nu ska jag snart dra till IKEA med Christian. Jag behöver massor men har inte pengar till det, och jag tror jag ska se till att inte köpa något förutom det jag verkligen behöver. Typ ett diskställ. Och några köttbullemenyer såklart!

Hur ser er lördag ut?

5 kommentarer:

 1. jag har ett mobilt bredband som ligger och skräpar någonstans...

  SvaraRadera
 2. Var hemma sent igår. Mycket vin. Har kollat på djur, ätit på mc donalds, sovit på soffan och nyss vaknat.

  SvaraRadera
 3. Öijer är snäll han, men nu är det fixat ett tag med internet ändå. Jag gillar alla er vänner som ställer upp. Tack!

  Och Johan: Mysig lördag, blev det bra avslut också?

  SvaraRadera